Logga in

Registrera dig för hemsidan

I samband med att vi bytt leverantör av hemsida kommer att vi att genom några förbättringar kunna hålla boende i Hållsta bättre och snabbare informerade.

Några nyheter:

Nyhetsbrev

Varje gång en nyhet läggs upp på hemsidan skickas ett mejl ut till de som registrerat sig. Genom att vara inloggad får man då tillgång till all information som finns på hemsidan.

Information tillgänglig endast för boende i Hållsta

Viss information på hemsidan kommer inom kort att låsas in så att endast boende får tillgång till den och därför vill vi bjuda in alla boende i Hållsta att registrera sig.

SMS för akut information

Genom att även registrera mobilnummer kan vi även skicka ut SMS vid akuta händelser.

För att du ska kunna få nyhetsbrev samt tillgång till all information behöver du registrera dig. Vänligen mejla följande till webb@hallsta-gnesta.se:

  • För och efternamn
  • Gatuadress
  • Telefonnummer (mobil)

Observera att registrering endast gäller boende permanent eller under del av året i Hållsta.

När jag fått ditt mejl registrerar jag dig och skickar inloggningsinformation. Informationen du skickar kommer endast att användas för detta syfte, i enlighet med GDPR. Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor kring hemsida och registrering till webb@hallsta-gnesta eller till 0723-25 54 92.

Hälsningar, Mathias Bergendahl, webbansvarig.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.